TRATAMENTE FACIALE DE MEDICINA ESTETICA
Riduri: ochi, gura, nazolabiale, frunte, expresie
   Tratamente: botox, acid hialuronic, colagen, silicon, grasime
Cicatrici acnee, trat. laser acnee, mezoterapie fractionala
Peeling chimic, peeling laser, micro/dermabraziune
Lifting facial nechirurgical, lifting cu fire de suspensie
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Creme Dr. Iancu pentru tratamente estetice faciale

  Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
 
 

Mezoterapie fractionala

Tratament simplu si eficient cu Dermapen™
pentru cicatrici, vergeturi si reintinerirea pielii

Cu ajutorul echipamentului revolutionar Dermapen™, Dr. Morad Iancu executa mii de microintepaturi controlate, cu un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in staturile profunde ale pielii. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile la nivel facial - in jurul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Dermapen™ dispune de 11 ace sterile, individuale pentru fiecare pacient in parte, extrem de fine, care vibreaza diminuand senzatiile neplacute si crescand eficienta tratamentului. Cele 11 micro-ace pot fi ajustate pentru o profunzime de la 0.5 mm pana la 2.5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi /secunda. Nivelul de patrundere se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient si poate fi ajustat distinct fiecarei zone de tratament.

Recomandari

Tratamentul se recomanda cu precadere pacientilor cu varsta de peste 30 ani care prezita riduri si cute fine, cicatrici sau pete hiperpigmentare, lipsa de elasticitate, ferminate si luminozitate la nivelul pielii. Alte indicatii, inclusiv la pacienti mai tineri, se refera la cicatricile in urma acneei sau chiar la diminuarea vergeturilor.

Tratamentul

Pentru un disconfort minim zona tratata va fi acoperita cu crema anestezica timp de 15-20 minute. Urmeaza dezinfectia, dupa care Dr. Morad aplica substanta activa stabilita in urma consultatiei (consultatia este gratuita - va rugam solicitati o programare la tel. 0723 17 13 16).

Cu ajutorul Dermapen, Dr. Morad Iancu efectueaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantei active pentru a stimula producerea de colagen propriu. Vibratiile aparatului diminueaza senzatia de durere si cresc eficienta tratamentului.

Sedinta dureaza aproximativ 25 minute. Se recomanda un numar de minim de 4 sedinte cu interval de 2-3 saptamani intre acestea. Numarul sedintelor variaza in functie de zona si de complexitatea tratatamentului.

Dupa efectuarea microintepaturilor se aplica o masca cu ingrediente active pentru un rezultat final superior si pentru revenirea rapida la un ten calm.

Rezultatele mezoterapiei fractionale sunt spectaculoase: piele intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, usor efect de lifting si de reintinerire. Reduce ridurile si cutele fine, reduce porii si diverse alte semne de la nivelul dermului, ajuta la indepartarea cicatricilor lasate de acnee, imbunatateste aspectul vergeturilor.

In raport cu mezoterapia clasica, tratamentul Dr. Morad Iancu este mult mai precis si ofera rezultate superioare, este mai usor de suportat si nu implica timp de recuperare.

Solicitati o consultatie gratuita - pentru programari sunati la 0723 17 13 16.

Fiind un instrument atat de eficient in tratamentele de rejuvenare a pielii, Dermapen™ a primit premiul pentru "Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii" in cadrul The Aesthetic Show™ (TAS) 2012, premiu oferit in urma voturilor primite de la medici plasticieni de pe intreg teritoriul Statelor Unite.

Programati o consultatie gratuita la tel. 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

Dermapen in Terapia Dracula

Dermapen pentru vacanta

Detalii despre tehnica Dermapen

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu