TRATAMENTE FACIALE DE MEDICINA ESTETICA
Riduri: ochi, gura, nazolabiale, frunte, expresie
   Tratamente: botox, acid hialuronic, colagen, silicon, grasime
Cicatrici acnee, trat. laser acnee, mezoterapie fractionala
Peeling chimic, peeling laser, micro/dermabraziune
Lifting facial nechirurgical, lifting cu fire de suspensie
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Creme Dr. Iancu pentru tratamente estetice faciale

  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
 
 

Dermabraziune
Microdermabraziune

Despre (micro) dermabraziune, preturi

Abraziunea presupune o exfoliere mecanica ale straturilor pielii si are drept scop tratarea sau disparitia petelor, a ridurilor, cicatricilor si a altor imperfectiuni de acest tip. Prin microdermabraziune se exfolieaza straturile superficiale in timp ce prin dermabraziune straturile mai profunde ale pielii, obtinand astfel un rezultat mult mai eficient chiar daca procedura este mai invaziva.

Dermabraziunea

Dermabraziunea, prin comparatie, este mai invaziva si mai agresiva. Rezultatele acestui tratament se pot asemana cu un peeling chimic medical adanc. Ca si procedura se foloseste un instrument abraziv rotativ pentru a exfolia pielea pana la nivelul straturilor profunde ale epidermei. Rezultatul urmarit este un strat neted si nou de piele.

Tratamentul dureaza intre 60 si 90 min, si fiind o procedura mai invaziva se foloseste de obicei un anestezic local combinat cu un sedativ pentru a calma pacientul. Timpul de recuperare este de 7 pana la 12 zile. Efectele sunt spectaculoase - cand folosim aceasta tehnica cu un scop de reintinerire pe un pacient cu un ten imbatranit, dupa 2-3 luni pacientul obtine o intinerire echivalenta cu 10-15 ani datorita cresterii straturilor noi de piele. Rezultatele astfel obtinute se mentin pe o durata lunga (ani).

Dermabraziunea este indicata pacientilor cu cicatrici de acnee severa sau cu cicatrici produse de arsuri, celor cu varsta de peste 55 de ani cu riduri profunde, celor care au pete din nastere, etc.

Microdermabraziunea

Este un tratament mai putin invaziv, tehnica foloseste abraziunea blanda a pielii cu ajutorul microcristalelor in vederea indepartarii stratului de celule moarte pentru care aparatul foloseste si aspiratia. Poate fi asemanat si cu un peeling chimic medical superficial. Efectul este bland si aplicat numai la primul strat al epidermei. Perioada de recuperare este de maxim 24 ore.

Microdermabraziunea este indicata (indiferent de tipul de piele) atunci cind dorim sa tratam riduri si cicatrici fine sau cand dorim sa imbunatatim aspectul general al tenului fara timp de recuperare. Tratamentul dureaza cateva minute si este recomandat pacientilor care nu dispun de foarte mult timp liber. Fiind o abraziune mai fina a pielii, pentru un rezultat satisfacator sunt necesare intre 4 si 8 sedinte de tratament cu inteval de 2 saptamani intre ele.

Uneori se pot combina ambele tratamente; cand se trateaza o zona mai restransa cu dermabraziune este indicat ca zona restanta sa fie tratata cu cateva sedinte de microdermabraziune pentru a nu avea diferente de culoare intre zonele tratate si cele netratate.

Dupa efectuarea acestor tipuri de tratamente este recomandata folosirea unor creme cu factor de protectie de cel putin 35 SFP pentru o perioada indelungata, o buna hidratare si alegerea atenta a produsele cosmetice utilizate.

Preturi

Pretul tratamentelor variaza pentru microdermabraziune de la 70 la 120 Euro sedinta si este practicat cu precadere in saloanele de tip SPA, iar pretul pentru o dermabraziune profesional-medicala include onorariul medicului, anestezia si spitalizarea si variaza intre 1500 si 2000 Euro.

Programeaza acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu