TRATAMENTE FACIALE DE MEDICINA ESTETICA
Riduri: ochi, gura, nazolabiale, frunte, expresie
   Tratamente: botox, acid hialuronic, colagen, silicon, grasime
Cicatrici acnee, trat. laser acnee, mezoterapie fractionala
Peeling chimic, peeling laser, micro/dermabraziune
Lifting facial nechirurgical, lifting cu fire de suspensie
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Creme Dr. Iancu pentru tratamente estetice faciale

  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
 
 

Cicatrici acnee

Cicatricile produse de acnee si tratamente

Frecvent urmele lasate de acnee sau in urma diferitelor accidente pot lua forma unor cicatrici care sunt adanci, inguste si de obicei hiperpigmentate. De cele mai multe ori acneea trebuie tratata inainte de a incepe tratamentul cicatricilor.

Tratarea cicatricilor depinde de gravitatea acestora; Astfel, se pot aplica urmatoarele tipuri de tratament sau o combinatie intre acestea pentru obtinerea rezultatului optim:

Peelingul chimic medical

Peelingurile chimice sunt o procedura prin care la nivelul pielii se aplica un tip de acid glicolic, salicilic sau lactic, in functie de tipul pielii si al profunzimii cicatricilor. Aceste substante distrug stratul de piele asupra carora se actioneaza, permitand formarea unui strat nou. Un avantaj al peelingului chimic este faptul ca poate fi aplicat si in timpul acneei active. Tratamentul este nedureros iar timpul de vindecare pentru aceasta metoda este de cateva zile.

“Injectarea” cicatricilor profunde si inestetice

Metoda este recomandata pentru cicatricile care se prezinta sub forma unor adancituri. Tratamentul va fi efectuat cu substante similare celor folosite pentru tratarea ridurilor, cum este colagenul sau uleiul de silicon medical, sau poate fi folosit tesut adipos extras din corpul pacientului. Prin injectare micile “cratere” de pe fata pacientului sunt umplute, conferind pielii din zona afectata un aspect neted si placut.

Tratamentul cu laser

Aceasta procedura este cel mai adesea folosita in cazul cheloidelor, formatiuni fibroase ce apar la nivelul pielii in locul in care a fost o cicatrice. Prin tratamentul cu laser stratul superficial al pielii este ars, inlaturadu-se portiunea afectata sau modificand-o pentru a prezenta o estetica imbunatatita. Vindecarea completa a pielii dureaza intre 3 si 7 zile.

Mezoterapia fractionala

Dr. Morad Iancu foloseste revolutionarul aparat Dermapen™ pentru a trata mezodermul cu substante active, la profunzimi diferite in functie de natura si caracteristicile cicatricilor. In urma tratamentului de mezoterapie fractionala cicatricile pot fi ameliorate sau pot sa dispara in totalitate.

 

Corectarea cicatricilor este importanta intrucat ele pot afecta psihicul si respectul de sine al pacientului. Metoda optima de tratament va fi stabilita in urma consultatiei.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu