TRATAMENTE FACIALE DE MEDICINA ESTETICA
Riduri: ochi, gura, nazolabiale, frunte, expresie
   Tratamente: botox, acid hialuronic, colagen, silicon, grasime
Cicatrici acnee, trat. laser acnee, mezoterapie fractionala
Peeling chimic, peeling laser, micro/dermabraziune
Lifting facial nechirurgical, lifting cu fire de suspensie
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Creme Dr. Iancu pentru tratamente estetice faciale

  Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
 
 

Injectii cu colagen

Despre injectiile cu colagen si preturi

Colagenul este o proteina naturala, un material de constructie pentru tesuturi ale organismului cum ar fi pielea, tesutul conjunctiv si oasele. Pielii, colagenul ii confera volum, hidratare si tonicitate. Cu varsta colagenul se pierde datorita procesului natural de imbatranire iar rezultatul este aparitia ridurilor si pierderea elasticitatii pielii.

In medicina estetica colagenul este utilizat la umplerea ridurilor si a adanciturilor lasate de acneea severa, la modelarea buzelor, sublinierea pometilor, corectarea adanciturilor de sub ochi si imbunatatirea aspectului altor tipuri de cicatrici de pe fata sau de pe corp.

Injectiile cu colagen se executa direct la nivelul stratului de colagen natural de sub piele. Medicul injecteaza cantitatea optima si "umple" ridurile sau zona lipsita de volum. Datorita caracterului sau biologic colagenul prezinta numeroase avantaje, oferind rezultate imediate si creand un aspect intinerit, hidradat si natural.

Zona ce se trateaza se anesteziaza usor cu gel anestezic iar pacientul simte doar o usoara senzatie de disconfort. Se folosesc ace foarte fine, non-traumatice. Procedura dureaza doar cateva minute. Tratamentul nu necesita timp de recuperare si pacientul se poate intoarce fara intarziere la activitatea curenta. Rezultatele sunt vizibile imediat.

Imediat dupa tratament este posibila aparitia unui minim de roseata la nivelul injectarii. Rezultatul tratamentului cu colagen se mentine pentru o perioada medie de un an, dupa care se recomanda repetarea procedurii.

Pretul unui tratament cu colagen incepe de la 350 Euro pentru 1 ml de substanta injectata, cantitate suficienta in majoritatea cazurilor.

Ca ultime evolutii in domeniu se remarca aparitia unor substante ce imita perfect colagenul natural cum ar fi Evolence folosita atat la umplerea ridurilor, cat si a scobiturilor ample si a buzelor. Evolence Breeze este o dezvoltare destinata ridurilor fine de deasupra buzelor si din zona obrajilor. Evolence este recomadat in special pacientilor cu istorie de supra-sensibilitate (alergici) la colagen.

Riscurile asociate cu utilizarea colagenului in medicina estetica s-au diminuat semnificativ de-a lungul anilor. Procedura de injectare este sigura dar medicul specialist recomanda un consult prealabil.

Programeaza acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu