TRATAMENTE FACIALE DE MEDICINA ESTETICA
Riduri: ochi, gura, nazolabiale, frunte, expresie
   Tratamente: botox, acid hialuronic, colagen, silicon, grasime
Cicatrici acnee, trat. laser acnee, mezoterapie fractionala
Peeling chimic, peeling laser, micro/dermabraziune
Lifting facial nechirurgical, lifting cu fire de suspensie
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Creme Dr. Iancu pentru tratamente estetice faciale

  Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
 
 

Peeling laser

Despre peelingul cu laser, preturi

Peeling-ul cu laser actioneaza asemenea unui peeling chimic, indepartand straturile superioare de celule de la nivelul pielii in vederea formarii unui tegument nou. Se foloseste pentru eliminarea ridurilor fine, a cicatricilor lasate de acnee sau al altor tipuri de cicatrici, ajuta la corectarea porilor dilatati sau la "stergerea" petelor maronii, dar si la corectarea altor imperfectiuni ale texturii pielii.

Peelingul laser este un tratament neinvaziv, se poate face in orice anotimp, nu lasa urme sau cicatrici, pacientul se poate reintoarce rapid la activitatea sa curenta.

Procedura si profunzimea tratamentului, intre 20 si 50 de microni, variaza in functie de problema tratata. Astfel, poate fi impartit in doua categorii: superficial si profund. Intregul tratament este asistat de calculator. In functie de adancimea peeling-ului rezultatele se mentin pe o perioada de la un an pana la 5 ani.

Unda laser se absoarbe selectiv la nivel intracelular determinind vaporizarea unor straturi superficiale. Concomitent, in straturile mai profunde se acumuleaza caldura care duce la stimularea sintezei de colagen. Acest efect este foarte util deoarece de la o anumita varsta raportul intre sinteza de colagen si degradarea lui se modifica in sensul reducerii sintezei, pielea devine flasca si are tendinta de cadere.

Pentru a nu simti durere sau disconfort tratamentul de peeling cu laser se efectueaza sub anestezie locala cu o crema sau cu un gel anestezic, care se aplica pe zona tratata cu aproximativ 20 - 30 de minute inainte de inceperea tratamentului.

Peeling laser superficial

Se obtine un strat de piele mai fin si lipsit de imperfectiuni precum si cresterea tonusului muscular la nivelul zonei tratate. Imediat dupa tratament zona prezinta roseata locala, a doua zi zona tratata poate prezenta eritem, dar va disparea in zilele urmatoare intr-o perioada de pana la 4 - 5 zile. In acest timp pe zona tratata se va aplica o crema specifica la indicatiile medicului specialist.

Peeling laser profund

Rezultatul este asemanator unui lifting nechirurgical si este recomandat pacientilor cu riduri sau cicatrici foarte profunde care nu doresc sa fie supusi unei interventii chirurgicale. Timpul de recuperare este mai indelungat iar roseata poate persista 2-3 saptamani.

Noutati

Cel mai nou tratament laser este peeling-ul cu laser fractionat, interventie care se realizeaza in profunzimea pielii la peste 50 de microni in cazul peelingului profund si poate ajunge chiar pana la 1500 de microni in functie de severitatea cazului. In piele se creaza initial microtunele iar vindecarea acestora se face prin umplerea naturala cu colagen si cresterea tonicitatii in zona tratata. Efectul tratamentului se poate observa chiar a doua zi, iar dupa aproximativ 15 zile se instaleaza rezultatul permanent.

Preturi

Pretul peelingului cu laser depinde de marimea suprafatei tratate si de natura tratamentului si se poate preciza in urma consultatiei medicului specialist.

Programeaza acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu