TRATAMENTE FACIALE DE MEDICINA ESTETICA
Riduri: ochi, gura, nazolabiale, frunte, expresie
   Tratamente: botox, acid hialuronic, colagen, silicon, grasime
Cicatrici acnee, trat. laser acnee, mezoterapie fractionala
Peeling chimic, peeling laser, micro/dermabraziune
Lifting facial nechirurgical, lifting cu fire de suspensie
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Creme Dr. Iancu pentru tratamente estetice faciale

  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
 
 

Lifting facial nechirurgical

Despre liftingul facial nechirurgical si preturi

Timpul nu iarta. Intr-o dimineata observi in oglinda un ten ridat, o "fata cazuta", si te intrebi daca esti chiar tu. Ce s-a intamplat?

Prima cauza este imbatranirea naturala a pielii

A doua cauza este pierderea volumului prin absorbtia tesutului adipos si caderea pernutelor de grasime datorita greutatii proprii

A treia este slabirea tesutului profund si a musculaturii

Ani de zile singurul tratament posibil a fost operatia chirurgicala de lifting facial. Astazi putem ajunge la un rezultat mult mai natural si mai armonios prin metode nechirurgicale

Liftingul facial nechirurgical este de fapt un ansamblu de tratamente care se pot combina si care difera de la un pacient la altul. Este sigur in lipsa interventiilor chirurgicale. Este indicat persoanelor intre 40-50 de ani care au nevoie de lifting si doresc sa evite interventiile chirurgicale, sau persoanelor de 30-40 de ani care doresc un aspect mai odihnit al fetei si tenului.

Dr. Morad Iancu obtine rezultate remarcabile prin combinatia optima a urmatoarelor tratamente nechirurgicale:

Peeling adanc cu fenol

Peeling-ul chimic adanc este un tratament care dureaza circa 30 de minute, pacientul ramane internat 24 de ore iar timpul de recuperare este de aproximativ 2 saptamani. Expunerea la soare este interzisa timp de 6 luni. Rezultatele sunt spectaculoase, se poate ajunge la o intinerire echivalenta de 20 ani, petele, ridurile si cicatricile dispar iar rezultatele se mentin toata viata.

Pretul unui peeling adanc cu fenol incepe de la 1500 Euro

Tratamente cu radiofrecventa

Ultimul trend este aparatul de radio termaj, ale carui unde tintesc dermul profund si stimuleaza producerea de noi fibre de colagen. Rezultatele se mentin 3-5 luni. Pretul acestui tip de tratament incepe de la 800 Euro.

Tratament profund cu laser

Peelingul profund cu laser este recomandat pacientilor cu riduri sau cicatrici adanci, care doresc sa evite o interventie chirurgicala. Timpul de recuperare este mai indelungat iar roseata poate persista 2-3 saptamani. Este un tratament neinvaziv, se poate face in orice anotimp, nu lasa urme sau cicatrici, pacientul se poate reintoarce rapid la activitatea sa curenta. In functie de adancimea peeling-ului rezultatele se mentin pe o perioada de la un an pana la 5 ani. Pretul acestui tip de tratament incepe de la 900 Euro.

Tratament cu toxina botulinica

Toxina botulinica, cunoscuta si ca Botox, actioneaza asupra ridurilor de expresie. Este una din cele mai populare metode pentru eliminarea ridurilor active si asigurarea unui lifting nechirurgical la nivelul superior al fetei. Se obtine intinderea fruntii, ridicarea sprancenelor, intinderea zonelor din jurul ochilor. Substanta este cel mai adesea injectata in jurul ochilor, Ón zona fruntii si in zona dintre sprancene. Pretul tratamentului ajunge pana la 300-360 Euro pentru toata zona fruntii, inclusiv ridicarea si arcuirea sprancenelor.

Lifting cu fire de suspensie

Se introduc sub anestezie locala fire foarte fine sub piele, pana la nivelul tesuturilor foarte profunde, cu ajutorul unor canule extrem de subtiri. Dupa ce acestea sunt fixate se trag de la capatul exterior si odata cu ele se ridica si pielea. Cu ajutorul acestei tehnici putem ridica zona sprancenelor, a obrajilor dar si a gatului. Perioada de recuperare este de circa 2-4 zile, iar efectul final se obtine dupa 7 zile de la interventie. Preturile incep de la 500 Euro. Mai multe pe pagina lifting cu fire de suspensie

Liquid face-lift

Procedura permite adaugarea de volum dar si tratamentul ridurilor pasive. Substantele de umplere pot fi resorbabile, de obicei naturale (acid hialuronic, colagen si grasime proprie), si permanente, de obicei sintetice (micro-picaturi de silicon), cu rezultate de lunga durata. Tratamentul este nedureros, se folosesc microcanule speciale, atraumatice. Pretul acestui tip de tratament incepe de la 300 Euro.

Programeaza acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu