TRATAMENTE FACIALE DE MEDICINA ESTETICA
Riduri: ochi, gura, nazolabiale, frunte, expresie
   Tratamente: botox, acid hialuronic, colagen, silicon, grasime
Cicatrici acnee, trat. laser acnee, mezoterapie fractionala
Peeling chimic, peeling laser, micro/dermabraziune
Lifting facial nechirurgical, lifting cu fire de suspensie
Nou! Tratament Bio-Lifting™ cu Plasma-Gel™
Creme Dr. Iancu pentru tratamente estetice faciale

  Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
 
 

Peeling chimic

Despre peelingul chimic medical si preturi

Peeling-ul chimic medical (chemexfolierea sau dermapeeligul) este un tratament nechirurgical complex, constand intr-o exfoliere controlata la nivelul pielii. Prin descuamarea si ulterior regenerarea tegumentului din straturile profunde se obtine un aspect intinerit al pielii si se atenueaza imperfectiunile fetei.

Exista trei feluri de peeling chimic: usor, mediu si adanc. Profunzimea pana la care se efectueaza tratamentul se stabileste de catre medicul specialist in functie de tipul si de adancimea ridurilor, cicatricilor sau petelor.

Peeling-ul chimic superficial

Se foloseste acidul glicolic sau TCA (acid tri-clor-acetic) in concentratie scazuta, tratamentul dureaza cateva minute, este aproape nedureros datorita unei actiuni foarte usoare asupra pielii si se face fara nici o anestezie. Deoarece nu exista riscul de afectare a pigmentului pielii este recomandat atat tenului deschis cat si celui inchis. Timpul de recuperare este foarte scurt si se pot observa rezultatele dupa 5-6 zile. Nu este foarte eficient in tratarea cicatricilor.

Peeling-ul chimic intermediar

Este folosit TCA in concentratie medie sau fenol in concentratie scazuta. In urma aplicarii pacientul are o senzatie de usturime moderata / arsura de cateva minute; se face fara anestezie. Exista riscul de a afecta celulele cu pigmenti si nu este recomandat celor cu tenul mai inchis la culoare. Timpul de recuperare este de 1-2 saptamani si rezultatele se mentin circa 1 an.

Peeling-ul Chimic Intermediar Plus, in 3 etape

Dr. Iancu a creat acest tip de tratament in care se foloseste un amestec diferit de substante pentru fiecare pacient in parte, specific caracteristicilor si problemelor acestuia. Se efectueaza 3 sedinte la interval de o luna si este insotit de o serie de creme terapeutice dezvoltate in laboratorul Luxury Aesthetics. Cremele contin medicamente si substante active. Este mai profund decat peelingul chimic intermediar clasic, cu rezultate superioare. Timpul de recuperare post-tratament este extrem de scurt.

Peeling-ul chimic adanc

Tratamentul dureaza circa 30 de minute, pacientul ramane internat 24 de ore iar timpul de recuperare este de aproximativ 2 saptamani. Expunerea la soare este interzisa timp de 6 luni. Rezultatele sunt spectaculoase: petele, ridurile si cicatricile dispar complet, pentru toata viata. Tratamentul este recomandat in special pacientilor cu cicatrici foarte adanci sau celor cu varsta de peste 55 de ani, la care rezultatul va fi similar unui lifting facial nechirurgical.

Preturi

Pretul peelingului chimic superficial al fetei este de 150 Euro iar pentru peeling chimic intermediar porneste de la 250 Euro.

Pretul unui Peeling Chimic Intermediar Plus (pana la 3 etape, inclusiv 2-4 creme terapeutice cu substante active) incepe de la 500 Euro, iar al unui peeling chimic adanc "face-lift" incepe de la 1500 Euro.

Programeaza acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

Despre Dr. Morad Iancu / Luxury Aesthetics

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu